Dostava unutar Hrvatske

- Cijena dostave za narudžbe u vrijednosti do 100 € iznosi 5 €, dok je iznad tog iznosa besplatna.
- Robu šaljemo kurirskom MBE Adriatic službom do vrata* stambene kuće ili ulaznih vratiju zgrade (nije uključena dostava na kat ili sa otežanim pristupom).
- MBE prema potrebi koristi druge dostavne službe prema kriteriju efikasnosti na određenom području.
- Dostava se vrši najčešće u vremenu od 8 do 16 sati. Nismo u mogućnosti utjecati na točno vrijeme kada će dostava biti izvršena, jer ono ovisi o rasporedu kurirske službe, no ukoliko imate posebne želje u vezi dostave svakako ćemo Vam pokušati izaći u susret.
- Rok isporuke kad će paketi biti poslan iz našeg skladišta je naznačen u potvrdi narudžbe ili je istaknut kod samog artika u prezentaciji na webshopu

Dostava paketa težine iznad 20 kg i vrijednosti iznad 100 € je besplatna za kontinentalnu Hrvatsku, a za otoke se naplaćuje:

- 60 € (452,12 Kn) za otoke Korčula, Mali Lošinj, Rab, Brač, Hvar
- 46 € (346,62 Kn) za otoke Pag i Krk
- Za ostale otoke cijena velikih paketa je na upit.

Ukoliko plaćate gotovinom, možete platiti dostavljaču i to ne poskupljuje konačnu cijenu.

* Dostava do vrata podrazumijeva dostavu do vrata objekta, odnosno do prve prepreke za ručnog paletara. Ako se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obvezan nositi proizvode do kata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu. Ukoliko je potrebna dostava na više katove zgrada moguće je dogovoriti Premium dostavu za koju nas kontaktirajte na e-mail webshop@ronis.hr. Premium dostava se dogovara zasebno i cijena ovisi o puno faktora te je važno kontaktirati nas kako bi vam mogli dati točnu informaciju prema vašim potrebama.

Dostava van granica Hrvatske

Dostava u zemlje van Hrvatske se naplaćuje bez obzira na iznos kupnje, a vršimo je u sve zemlje koje pokriva Hrvatska pošta (preko koje najčešće vršimo dostavu).

Cijena dostave za Sloveniju je 18€ (135,63 Kn) kurirskom službom MBE Adriatic.

Cijene dostave za Srbiju, BiH, Crnu goru i Srbiju su:

- paket do 26-30 kg težine 73 € (550 kn)
- paket do 21-25 kg težine 59.73 € (450 kn)
- paket do 16-20 kg težine 46.45 € (350 kn)
- paket do 11-15 kg težine 39.82 € (300 kn)
- paket do 6-10 kg težine 33.18 € (250 kn)
- paket do 3-5 kg težine 26.54 € (200 kn)
- paket do 2 kg težine 15.93 € (120 kn)

Za izračun cijene dostave u druge zemlje kliknite na online kalkulator Hrvatske pošte ili kurirske službe InTime (može biti povoljnije za neke težine i destinacije).

Napomena: po primitku pošiljke možete biti terećeni za carinu i papirologiju ovisno o vrijednosti i zakonima države u kojoj primate paket. Te troškove ne pokrivamo i za njih ne možemo odgovarati, pa Vas molimo da se prethodno o tome raspitate u nadležnim službama kako ne bi bilo nesporazuma pri prijemu pošiljke.