Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
Kupovina

Možete platiti pouzećem u gotovini, uplatom, karticama odjednom ili na rate, Leanpay kreditom. Više o načinima plaćanja pronađite na ovom linku.

Od narudžbe do dostave obično prođe 1 do 3 radna dana, ovisno kada je narudžba napravljena i gdje je adresa dostave. Isporuka može trajati i više dana za robu koja nije na našem skladištu u trenutku narudžbe. O tome kupca točnije informiramo nakon obrade narudžbe.

Cijena dostave za narudžbe do 100 € iznosi 5 € (37.67 kn). Za narudžbe iznad 100 € dostava je besplatna. 

Za pakete teže od 20 kg sa isporukom na otoke vrijedi poseban cjenik dostave, kao i za inozemstvo. O tome više pronađite na ovom linku.

Kupac po zakonu ima pravo na povrat naručenih artikala preko interneta ili telefona u roku od 14 dana. Ako je roba tvornički zapakirana, kupac može poslati zahtjev za povrat i nakon tog roka, a ovisno o specifičnoj situaciji i proteklom vremenu, zahtjev možemo odobriti.

Povrat robe odnosno raskid ugovora u 14 dana nije moguć u slučajevima:

 • ako je usluga u potpunosti ispunjena, a ispunjenje je započelo uz njegov izričit prethodni pristanak te uz njegovu potvrdu da je upoznat s činjenicom da će izgubiti pravo na jednostrani raskid Ugovora ako mu usluga bude potpuno ispunjena,
 • ako je predmet Ugovora zapečaćena roba koja zbog zdravstvenih ili higijenskih razloga nije pogodna za vraćanje, ako je bila otpečaćena nakon dostave (recimo slušalice)
 • ako je predmet Ugovora roba koja je zbog svoje prirode nakon dostave nerazdvojivo pomiješana s drugim stvarima
 • ako je predmet Ugovora isporuka zapečaćenih audiosnimaka ili videosnimaka, odnosno računalnih programa, koji su otpečaćeni nakon isporuke

Povrat robe uz umanjenu vrijednost radi degradacije proizvoda se primjenjuje u slučaju ako je rukovanjem robom drugačijim od onoga što je bilo potrebno kako bi se ustanovila priroda, osobine i funkcioniranje robe umanjena vrijednost robe (proizvod više nije kao nov i takav se se može se ponuditi drugim potrošačima bez da su umanjena njihova prava). Navedeno se temelji na Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14, 110/15, 14/19), Članak 77, stavak 5 i Direktivi EU 2011/83/EU o pravima potrošača (Članak 14, stavak 3).

Obrazac za povrat robe unutar 14 dana od kupnje pronađite na ovom linku. Ostale uvjete prodaje pronađite ovdje.

Hi-Fi

HiFi (High Fidelity) – termin koji se koristi za opisivanje visokokvalitetne reprodukcije zvuka. Cilj HiFi sustava je pružiti slušatelju što vjerniju reprodukciju izvornog zvuka, s minimalnim izobličenjima i šumom.

Audio komponente – HiFi sustavi se sastoje od raznih audio komponenti koje zajedno pružaju vrhunski zvuk. Osnovne komponente uključuju:

1. Izvor zvuka (streamer, CD player, gramofon, digitalni medijski player)
2. Pojačalo (integrated amplifier, preamplifier, power amplifier, av receiver)
3. Zvučnike (stereo zvučnici, surround zvučnici, subwooferi)

1.Izvor zvuka – odabir izvora zvuka ovisi o formatu glazbe koji će se reproducirati. Najčešći formati uključuju CD, vinil, digitalne datoteke i streaming usluge.

2.Pojačalo – ključna komponenta HiFi sustava koja pojačava slab signal iz izvora zvuka na razinu koja može pokretati zvučnike. Pojačala se mogu podijeliti u tri kategorije: 

 • Izlazna pojačala (power amplifiers) – služe za povećanje snage signala kako bi se pokretali zvučnici, nemaju kontrolu glasnoće i i gumbe za odabir izvora zvuka.
 • Pretpojačala (preamplifiers) – koriste se za kontrolu glasnoće i odabir izvora zvuka, a često nude i tonske kontrole.
 • Integrirana pojačala (integrated amplifiers) – kombiniraju pretpojačalo i izlazno pojačalo u jednom uređaju.

3. Zvučnici  – pretvaraju električne signale u zvučne valove koje naše uši mogu čuti. Različiti tipovi zvučnika mogu se koristiti za postizanje različitih audio iskustava:

 • Stereo zvučnici – obično se koriste u paru, jedan za lijevi kanal i drugi za desni kanal.
 • Surround zvučnici – koriste se u višekanalnim audio sustavima, kao što su sustavi kućnog kina.

4. Subwooferi – zvučnici dizajnirani za reprodukciju niskih frekvencija (bass) kako bi poboljšali doživljaj slušanja.

Kvaliteta kabela može utjecati na performanse Hi-Fi sustava. Preporučuje se koristiti visokokvalitetne kabele za povezivanje komponenti. Glavne vrste kabela uključuju:

 1. Audio interkonekt kabeli – služe za povezivanje izvora zvuka s pojačalom ili pretpojačalom.
 2. Zvučnički kabeli – koriste se za povezivanje pojačala s zvučnicima.
 3. Digitalni kabeli (optički, koaksijalni, HDMI) – služe za povezivanje digitalnih izvora zvuka s DAC-om (digitalno-analogni pretvarač) ili AV receiverom.
 4. Strujni kabeli – koriste se za napajanje uređaja; kvalitetni strujni kabeli mogu smanjiti električni šum i poboljšati performanse sustava.

Razlike u cijeni HiFi kablova mogu biti posljedica nekoliko čimbenika, uključujući materijale, proizvodnju, tehnologiju i brendiranje. Evo nekoliko razloga za razlike u cijenama:

1. Materijali: Kvaliteta materijala utječe na cijenu kablova. Jeftini kablovi često koriste bakar niže kvalitete ili aluminij umjesto čistog bakra ili srebra, što može rezultirati lošijom provodljivošću i kvalitetom zvuka. Bolji kablovi koriste visokokvalitetne materijale, poput čistog bakra ili srebra, koji nude bolju provodljivost i manje izobličenje signala.
2. Izolacija: Kvaliteta izolacije također utječe na cijenu kablova. Bolji kablovi često koriste naprednije materijale i tehniku izolacije, što smanjuje smetnje i šum te poboljšava kvalitetu zvuka. Jeftiniji kablovi obično koriste jednostavne PVC izolacije, koje možda nisu dovoljno učinkovite u smanjenju smetnji.
3. Proizvodnja i tehnologija: Bolji kablovi često koriste naprednije tehnologije proizvodnje, kao što su kriogensko tretiranje, za poboljšanje performansi i životnog vijeka kablova. Ovi procesi mogu povećati cijenu kablova zbog povećanih troškova proizvodnje.
4. Brendiranje i marketing: Cijena kablova može biti povezana s reputacijom i imidžem proizvođača. Premium brendovi mogu naplatiti više za svoje proizvode zbog percepcije kvalitete i ekskluzivnosti.
5. Margina i percepcija vrijednosti: Proizvođači mogu postaviti visoke cijene na svoje proizvode kako bi stvorili percepciju visoke vrijednosti i kvalitete. U nekim slučajevima, skuplji kablovi mogu pružiti stvarne prednosti u kvaliteti zvuka, dok u drugim slučajevima razlike možda nisu toliko značajne.

Važno je napomenuti da skuplji kablovi ne jamče uvijek poboljšanje kvalitete zvuka koji će svaki korisnik primijetiti, posebno ako ostale komponente nisu na razini. Kako drugdje, tako i u Hi-Fi svijetu, lanac je dobar i jak koliko je dobra njegova najslabija karika. Preporučljivo je testirati različite kabele u određenom HiFi sustavu kako bi se utvrdilo je li skuplji kabel opravdan u tom specifičnom slučaju. U nekim slučajevima, umjereni porast u cijeni može dovesti do značajnog poboljšanja u kvaliteti zvuka, dok u drugim slučajevima možda neće biti vidljivih razlika. Postoji i subjektivni faktor percepcije zvuka između različitih kablova, neki će čuti i primjetiti razliku, drugi neće. 

Razlika se odnosi na kvalitetu zvuka, snagu, izgrađenu tehnologiju i materijale, te opcije povezivanja.

   1. Kvaliteta zvuka: Premium pojačala često nude bolju kvalitetu zvuka, s manje šuma i izobličenja. Ona koriste kvalitetnije komponente i naprednije tehnologije kako bi osigurala čist, jasan i detaljan zvuk.

   2. Snaga: Premium pojačala obično nude veću snagu, što omogućuje bolje performanse pri višim razinama glasnoće, s manje izobličenja. To može biti posebno važno ako koristite zvučnike koji zahtijevaju veću snagu za optimalne performanse.

   3. Izgrađena tehnologija i materijali: Premium pojačala često koriste naprednije tehnologije, kao što su višeslojne ploče, kvalitetniji kondenzatori i visokokvalitetni tranzistori. Ove komponente mogu doprinijeti boljoj kvaliteti zvuka i dugotrajnosti uređaja.

   4. Opcije povezivanja: Premium pojačala često nude veći broj ulaza i izlaza, kao i naprednije opcije povezivanja, poput Bluetootha, Wi-Fi-a ili podrške za više audio formata. To omogućuje veću fleksibilnost i jednostavniju integraciju s drugim audio uređajima u vašem domu.

Kvaliteta zvuka može se značajno razlikovati između streaminga glazbe s interneta, CD playera i gramofona, a što je bolje za određenu osobu ovisi o nizu faktora. Evo pregleda svake od ovih opcija:

 1. Streaming glazbe s interneta: Ova metoda je iznimno praktična, jer omogućuje pristup tisućama albuma i pjesama s bilo kojeg uređaja koji ima pristup internetu. Međutim, kvaliteta zvuka može varirati ovisno o brzini interneta i platformi koju koristite. Većina streaming servisa poput Spotifya, Apple Musica ili Tidala nudi različite kvalitete zvuka, uključujući visokokvalitetne (Hi-Fi) opcije za ljubitelje glazbe koji preferiraju bolji zvuk. Treba napomenuti da su ove Hi-Fi opcije obično skuplje u pretplati.

 2. CD player: CD-ovi nude vrlo visoku kvalitetu zvuka - veću od standardne kvalitete većine streaming servisa. CD-ovi koriste nekompresirani digitalni audio format (16-bit, 44.1kHz), što rezultira vrlo čistim i jasnim zvukom. Međutim, CD-ovi zahtijevaju fizički prostor za pohranu i mogu se oštetiti tijekom vremena.

 3. Gramofon: Za mnoge audiofile, vinil pruža najbolji mogući zvuk. Zvuk s vinila često je opisan kao "topliji" i "bogatiji" u odnosu na digitalne formate. Međutim, gramofoni i vinil ploče zahtijevaju puno održavanja i mogu biti prilično skupi. Također, gramofoni su manje praktični jer zahtijevaju ručno mijenjanje strane ploče.

U konačnici, odluka o tome koji je izvor zvuka najbolji ovisi o tome što osoba cijeni. Ako je praktičnost najvažnija, streaming glazbe s interneta može biti najbolja opcija. Ako je kvaliteta zvuka prioritet, CD ili vinil bi mogli biti bolji izbor. Također, neki ljudi jednostavno uživaju u iskustvu slušanja vinila, uključujući tjelesnost vinil ploča i ritual oko njihove upotrebe.

 1. Wi-Fi zvučnici - Wi-Fi zvučnici koriste bežičnu mrežu za reprodukciju glazbe s interneta ili lokalnih uređaja. Oni obično nude bolju kvalitetu zvuka i veći domet u odnosu na Bluetooth zvučnike. Wi-Fi zvučnici su idealni za kupce koji žele jednostavan pristup streaming uslugama ili slušanje glazbe s mrežnih uređaja. Wi-Fi zvučnici najčešće imaju Multiroom funkciju.

1.1 Multiroom Wi-Fi zvučnici - Ovi zvučnici omogućuju reprodukciju glazbe u više prostorija istovremeno, stvarajući bežični zvučni sustav koji pokriva cijeli dom. Multiroom zvučnici obično se povezuju s vašom mrežom putem Wi-Fi-ja i omogućuju vam kontrolu glazbe putem pametnih telefona ili tableta. Kupci koji žele slušati glazbu u cijelom svom domu ili na različitim mjestima trebali bi razmotriti ovu vrstu zvučnika.

 1. Bluetooth zvučnici - Bluetooth zvučnici koriste Bluetooth tehnologiju za bežično povezivanje s izvorima zvuka poput pametnih telefona, tableta ili prijenosnih računala. Iako kvaliteta zvuka i domet možda nisu na razini Wi-Fi zvučnika, Bluetooth zvučnici nude jednostavnost upotrebe i široku kompatibilnost s uređajima. Kupci koji žele bežični zvučnik za upotrebu s različitim uređajima trebali bi razmotriti Bluetooth zvučnike.

2.1 Prijenosni zvučnici - Prijenosni zvučnici su mali, lagani i obično imaju ugrađenu bateriju, što ih čini savršenima za nošenje i korištenje izvan kuće. Ovi zvučnici mogu koristiti Bluetooth, Wi-Fi ili čak oba za povezivanje s izvorima zvuka. Kupcima koji žele zvučnik za putovanja, piknike ili druge aktivnosti na otvorenom preporučuju se prijenosni zvučnici.

2.2 Party zvučnici - Party zvučnici su dizajnirani za korištenje na zabavama i događajima, često nudeći snažan zvuk, duboki bas i razne efekte poput svjetlosnih efekata. Oni mogu koristiti različite načine povezivanja, uključujući Bluetooth i kabele. Kupci koji traže zvučnik za zabave ili okupljanja s prijateljima i obitelji trebali bi razmotriti party zvučnike.

Slušalice

Evo osnovne podjele slušalica i razlike među njima:

 1. In-Ear Slušalice: Ove su male i lako prenosive, a obično se koriste uz smartphone uređaje ili tablete. Mogu se spajati žičano (putem 3.5mm audio priključka, USB-C priključka ili Apple Lightning priključka) ili bežično (putem Bluetootha).

 2. Earbuds: Ove su slične In-Ear slušalicama, ali se ne uvlače toliko duboko u uho nego leže na vanjskoj ušnoj školjci. Također se mogu spajati žičano ili bežično. Kvaliteta zvuka obično nije na razini In-Ear slušalica, ali su prikladne za opću upotrebu s mobilnim uređajima. Pogodnije za neke sportove kao trčanje jer se čuje i okolna buka.

 3. On-Ear Slušalice: Ove su veće od in-ear slušalica i sjede na vrhu uha. Nude bolju kvalitetu zvuka, ali mogu biti manje udobne za dugotrajno nošenje (toplina, znoj, pritisak). Mogu se spajati žičano (putem 3.5mm priključka ili USB-a) ili bežično. Najpogodnije su za kućnu upotrebu s računalima ili HiFi sustavima, ali mogu se koristiti i s mobilnim uređajima.

 4. Over-Ear Slušalice: Ove su najveće i obično nude najbolju kvalitetu zvuka. One prekrivaju cijelo uho za bolju izolaciju zvuka. Mogu se spajati žičano (putem 3.5mm priključka ili USB-a) ili bežično. Najpogodnije su za kućnu upotrebu s HiFi  računalima, ali su sve popularnije i na smartphonima. 

Svaki od ovih tipova slušalica može biti žičan ili bežičan, a kvaliteta zvuka i udobnost variraju ovisno o modelu i marki.

Većina modernih slušalica ima ugrađene mikrofone, što ih čini prikladnima za telefoniranje ili upotrebu s aplikacijama za razgovore, ali bitno je napomenuti da to nemaju svi modeli, pa ako vam je to bitna značajka, obratite pažnju kod kupnje.

Bolji modeli slušalica imaju ugrađen ANC (Active Noise Cancelling, što u prijevodu znači "aktivno poništavanje buke"). Ova tehnologija koristi mikrofone da detektira zvukove okoline, a zatim proizvodi "anti-zvukove" koji neutraliziraju te zvukove prije nego što dođu do vašeg uha. Osnovni cilj ANC-a je smanjiti neželjenu pozadinsku buku, poput zvuka motora zrakoplova, buke u vlaku ili uredskog šuma. To može poboljšati kvalitetu zvuka i omogućiti vam da se bolje koncentrirate na ono što slušate. Međutim, važno je napomenuti da ANC najbolje funkcionira sa stalnim, monotonim zvukovima, kao što je zvuk motora zrakoplova. Može biti manje učinkovito kada je u pitanju blokiranje povremenih zvukova, kao što su ljudski glasovi ili zvukovi prometa. Isto ovisi i o kvaliteti ANC procesora. Više o ANC-u pronađite u ovom tekstu na Bug portalu.

Televizori

Osnovne tehnologije ekrana na televizorima koje ste naveli su OLED, QLED, LED (također poznat kao LCD) i Mini LED. Evo osnovnih razlika među njima:

 1. LED (Light Emitting Diode) / LCD (Liquid Crystal Display): LED/LCD televizori su najčešći na tržištu. Oni koriste tehnologiju koja kombinira tekuće kristale (LCD) i pozadinsko osvjetljenje (LED) da bi prikazali sliku. LED televizori mogu biti "edge-lit" (gdje su LED diode smještene duž rubova ekrana) ili "full-array" (gdje su LED diode smještene iza cijelog ekrana). Full-array LED televizori obično imaju bolji kontrast i uniformnost slike.

 2. OLED (Organic Light Emitting Diodes): Za razliku od LED/LCD televizora, OLED televizori koriste organske komponente koje svijetle kada struja prolazi kroz njih. Svaki piksel na OLED ekranu može se neovisno osvijetliti ili zatamniti. To znači da OLED televizori mogu prikazati apsolutnu crnu boju, što rezultira iznimno visokim kontrastom. Osim toga, OLED televizori imaju šire vidne kuteve i brže vrijeme odziva u usporedbi s LED/LCD televizorima.

 3. QLED (Quantum Dot LED): QLED je tehnologija koju je razvio Samsung. QLED televizori koriste kvantne točke - nanočestice koje emitiraju svjetlost određene boje kada su osvijetljene LED pozadinskim osvjetljenjem. QLED televizori mogu prikazati širi spektar boja i postići veći maksimalni sjaj u usporedbi s LED/LCD televizorima, ali ne mogu postići apsolutnu crnu boju kao OLED televizori.

 4. Mini LED: Mini LED je naprednija verzija tradicionalne LED tehnologije. Kao što ime sugerira, Mini LED televizori koriste manje LED diode za pozadinsko osvjetljenje, što omogućuje bolju kontrolu osvjetljenja i kontrasta. Mini LED televizori mogu pružiti bolji kontrast i crni nivo od tradicionalnih LED/LCD televizora, ali obično ne mogu postići kontrast i crne nivoe OLED televizora.

Koju tehnologiju odabrati ovisi o vašim osobnim preferencijama i budžetu. OLED televizori obično pružaju najbolju kvalitetu slike, ali su i najskuplji. QLED i Mini LED televizori mogu pružiti odličnu kvalitetu slike po nižoj cijeni, ali možda neće postići apsolutnu crnu boju kao OLED. LED/LCD televizori su najpristupačniji, ali mogu pružiti manje impresivne kontraste i boje.

Smart TV ima brojne prednosti u usporedbi s tradicionalnim televizorima. Evo nekoliko njih:

1. Pristup internetu: Smart TV ima mogućnost povezivanja na internet, što omogućuje pregledavanje web stranica, gledanje video sadržaja na zahtjev i pristup različitim online uslugama.

2. Streaming usluge: Smart TV omogućuje pristup popularnim streaming uslugama kao što su Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ i YouTube.

3. Aplikacije: Većina Smart TV uređaja dolazi s predinstaliranim aplikacijama, ali korisnici mogu preuzeti i instalirati dodatne aplikacije prema svojim potrebama.

4. Integracija s drugim uređajima: Smart TV uređaji često se mogu integrirati s drugim uređajima u kućanstvu, kao što su mobilni telefoni, tableti i pametni kućanski uređaji.

Kada je riječ o operativnom sustavu, izbor može ovisiti o vašim specifičnim potrebama i preferencijama. Najpopularniji operativni sustavi za Smart TV su:

1. Android TV: Ovo je Googleov operativni sustav za televizore, koji se koristi na brojnim uređajima različitih proizvođača, uključujući Sharp, Sony, Philips. Android TV ima ogroman broj aplikacija dostupnih preko Google Play trgovine, što mnogima za televizor nije bitno. 
2. Tizen: Ovo je Samsungov vlastiti operativni sustav za Smart TV. Pruža jednostavno sučelje i pristup svim popularnim streaming uslugama. 
3. webOS: Ovo je operativni sustav koji koristi LG za svoje Smart TV uređaje. Nudi intuitivno sučelje i dobru podršku za različite aplikacije.

Tizen i webOS su jednostavniji za upotrebu od Androida i Smart TV sučelje će dulje relativno brže raditi s nadogradnjama, nego kad se nagodrađuje Android TV koji je hardverski često zahtjevniji. Prednost Androida je opet što podržava razne aplikacije za streamanje TV programa koje drugi sustavi ne prihvaćaju zbog pitanja legalnosti. Ako puno gledate TV programe i želite prostup istima iz cijelog svijeta, Android TV bi iz tog razloga bio odabir za vas. 

Ako težite jednostavnosti i minimalizmu, a volite uživati u kvalitnom zvuku s punim basom, soundbar je odlično rješenje. To je vrsta zvučnika koji je posebno dizajniran da se postavi ispod ili iznad televizora kako bi poboljšao kvalitetu zvuka. Iako televizori danas dolaze s sve boljom slikom, često je kvaliteta zvuka kompromitirana, posebno u tanjim televizorima gdje nema puno prostora za ugradnju kvalitetnih zvučnika. Oni mogu generirati zvuk koji je znatno bogatiji i dublji od onoga što može proizvesti ugrađeni zvučnik televizora, često pružajući bolje basove, jasnije dijaloge i širi zvučni prostor. Na televizor se spajaju bežično, ili putem kabla (HDMI ili optički).
Većina soundbarova dolazi i s dodatnim subwooferom povezanim žično ili bežično za glavnim zvučnikom, koji pomaže proizvesti još dublje basove. Postoje i soundbarovi koji podržavaju tehnologije poput Dolby Atmos, pružajući dojmljiv 3D surround zvuk.

Kvalitetan soundbar je odlična opcija i za uživanje u glazbi. Evo svih načina na koje možete reproducirati glazbu na soundbaru:

1. Bluetooth: za bežično povezivanje mobitela, tableta ili računala i reprodukciju glazbe izravno s tih uređaja.

2. WiFi: omogućuje veće mogućnosti, jer možete koristiti odgovarajuće aplikacije za streamanje glazbe s različitih online servisa kao Spotify, Apple Music, Amazon Music, Tidal i drugi, te internetskih radio stanica. Jednom kad započnete streaming preko WiFi-a, možete slobodno koristiti svoj mobitel za primanje poziva ili se udaljiti od soundbara, što nije moguće kada koristite Bluetooth povezivanje.

3. HDMI ili Optički ulaz: Možete povezati uređaje poput TV-a, CD/DVD/Blu-ray playera, igraćih konzola, ili drugih uređaja koji imaju HDMI ili optički audio izlaz na soundbar.

4. Aux ulaz: većina modela ima aux ulaz, što znači da možete povezati bilo koji uređaj koji ima 3.5mm audio izlaz koji je standard za slušalice.

5. USB ulaz: za reprodukciju glazbe direktno s USB sticka.

6. Ugrađeni glasovni asistenti: neki modeli imaju ugrađene glasovne asistente poput Amazon Alexa ili Google Assistant, što omogućava reprodukciju glazbe pomoću glasovnih naredbi.

Cijene soundbara mogu varirati i to u rasponu od 50 pa do 2000€ i više. Postoje različiti faktori koji mogu utjecati na to, uključujući:

   1. Kvaliteta zvuka: Kao što možete očekivati, modeli s boljom kvalitetom zvuka često su skuplji. To uključuje sve, od jasnoće zvuka, širine i dubine zvučne slike, do sposobnosti reprodukcije dubokih bass tonova. Doživljaj kod slušanja je nemjerljivo bolji kod premium modela.

   2. Dodatne značajke: Glasovni asistenti, Bluetooth povezivost, ili multiroom mogućnost da se povežu s drugim zvučnicima za stvaranje kućnog ili surround sistema. 

   3. Broj kanala: Soundbarovi dolaze u različitim konfiguracijama kanala. Jednostavni 2-kanalni soundbarovi su obično jeftiniji, dok su modeli i s do 10 kanala pružaju daleko bolji surround sound.

Ovdje pogledajte izbor soundbara u Ronisu.

 • Ronis Čakovec
 • Svetojelenska cesta 25, Čakovec
 • +385 40 396 039
 • ronis.ck@ronis.hr
 • Radno vrijeme:
 • Radnim danom i subotom od 8 do 20 sati. Nedjeljom i praznikom zatvoreno.
 • Ronis Zagreb
 • Avenija Dubrovnik 15A, Zagrebački Velesajam
 • +385 1 6620 705
 • ronis.zg@ronis.hr
 • Radno vrijeme:
 • Radnim danom od 9 do 19 sati Subotom od 9 do 14 sati
 • Webshop
 • Svetojelenska cesta 25, Čakovec
 • +385 40 396 536
 • webshop@ronis.hr
 • Radno vrijeme:
 • Radnim danom od 8 do 16 sati
Webshop
 • Hi-Fi Experience u Ronisu
 • Avenija Dubrovnik 15A, Zagrebački Velesajam
 • +385 1 6620 705
 • ronis.zg@ronis.hr
 • Radno vrijeme:
 • Radnim danom od 9 do 19 sati Subotom od 9 do 14 sati