Ronis audio & video

Info

Info i narudžbe
Posjetite nas u dućanima
Ronis ČAKOVEC
sjedište, maloprodaja, veleprodaja

Josipa Kozarca 1a, 40000 Čakovec
tel   040 396 039
fax   040 396 537

Radno vrijeme:
pon-pet: 8:00-19:00
subota: 8:00-13:00

Ronis ZG HEINZELOVA
Heinzelova 60, 10000 Zagreb
(pored Pet centra)
tel   01 6184 153

Radno vrijeme:
pon-pet: 8:00-20:00
subota: 9:00-15:00

Ronis ZG VELESAJAM
Avenija Dubrovnik 15a, 10020 Zagreb
(Velesajam - glavni ulaz)
tel   01 6620 705

Radno vrijeme:
pon-pet: 10:00-18:00
subota: 10:00-14:00

Ronis RIJEKA
POSLOVNICA NE RADI
od 25.08. - 01.09.2014. radi
preseljenja na novu lokaciju!
Tizianova 8, 51000 Rijeka
(Belveder)
tel   051 333 233

Radno vrijeme:
pon-pet: 09:00-19:00
subota: 09:00-13:00Besplatna dostava
Načini plaćanja
Pitanja i odgovori
Usluga ugradnje Alpine Authorized Retailer

Dostava

DOSTAVA

Dostava unutar Hrvatske (uključujući otoke)

Dostava robe je besplatna za vrijednost iznad 700 kn za područje Hrvatske, a ispod te vrijednosti cijena dostave je 30 kn. Ukoliko plaćate gotovinom, možete platiti dostavljaču i to ne poskupljuje cijenu robe - dakle vrijedi cijena istaknuta na ovom webshopu.

Robu šaljemo kurirskom službom do Vaših vratiju, a najčešće se dostavlja City Express ili Overseas i to u vremenu od 8 do 16 sati. Nismo u mogućnosti utjecati na točno vrijeme kada će dostava biti izvršena, jer ono ovisi o rasporedu kurirske službe, no ukoliko imate posebne želje u vezi dostave svakako ćemo Vam pokušati izaći u susret.

Dostava van granica Hrvatske

Dostava u zemlje van Hrvatske se naplaćuje bez obzira na iznos kupnje, a vršimo je u sve zemlje koje pokriva Hrvatska pošta (preko koje vršimo dostavu). Cijene dostave za Srbiju, BiH, Crnu goru i Srbiju su:

- paket do 26-30 kg težine 550 kn
- paket do 21-25 kg težine 450 kn
- paket do 16-20 kg težine 350 kn
- paket do 11-15 kg težine 300 kn
- paket do 6-10 kg težine 250 kn
- paket do 3-5 kg težine 200 kn
- paket do 2 kg težine 120 kn

Za izračun cijene dostave u druge zemlje kliknite na online kalkulator Hrvatske pošte ili kurirske službe InTime (može biti povoljnije za neke težine i destinacije).

Napomena: po primitku pošiljke možete biti terećeni za carinu i papirologiju ovisno o vrijednosti i zakonima države u kojoj primate paket. Te troškove ne pokrivamo i za njih ne možemo odgovarati, pa Vas molimo da se prethodno o tome raspitate u nadležnim službama kako ne bi bilo nesporazuma pri prijemu pošiljke.

ZAŠTO KUPITI KOD NAS ?
 
Naša ideja je da odnos sa kupcem (ili potencijalnim kupcem) mora biti dugoročan. Stoga svakom kupcu pristupamo individualno, te pokušavamo udovoljiti svim njegovim zahtjevima ili posebnim željama. Želimo da Vam kontakt s nama bude ugodan, bez obzira da li se samo raspitujete, tražite savjet ili kupujete.
 
- Ukoliko u našoj ponudi nema nekog proizvoda koji bi željeli kupiti, a tiče se brandova iz naše ponude, mi ćemo u najkraćem roku isti pokušati dobaviti
- Ukoliko mislite da je neka cijena na našim stranicama objektivno previsoka, što se može dogoditi ako nismo stigli reagirati na trenutno stanje na tržištu, pokušat ćemo za Vas napraviti najbolju ponudu
- Ukoliko imate posebne želje u vezi plaćanja, pokušat ćemo s Vama dogovoriti povoljno rješenje
 
Kao tvrtka s relativno malom administracijom,  fleksibilni smo i spremni smo brzo reagirati na sve upite i narudžbe, što dovodi do toga da prizvod koji naručite do 12h, već sutra može biti na Vašim vratima.
 
Više od 15 godina iskustva s potrošačkom elektronikom dovelo je do toga da uglavnom nudimo proizvode u koje vjerujemo, uređaje koji su dobre ili vrhunske kvalitete, te se brinemo da isti imaju dobru servisnu podršku. Također, i nakon kupnje Vam stojimo na raspolaganju za tehničku podršku u obliku ugradnje i instalacije proizvoda ili samo savjeta u vezi upotrebe.
 
Naša ponuda, usluga i podrška radi u cilju da i dugo nakon kupnje budete zadovoljni, da nas preporučite i ponovo kupite. Vaše zadovoljstvo je naš uspjeh !

Ukoliko bilo kakvih pitanja, molimo nazovite nas na tel. 040  396 039 ili pošaljite upit mailom.

Želim najbolju cijenu

Ronis se trudi svakodnevno pratiti tržište, te nabavljati i nuditi robu po najkonkurentnijim cijenama. Zbog velike dinamike tržišta, moguće je da u tome ne uspijemo biti dnevno aktualni.

Ukoliko u nekom hrvatskom webshopu pronađete cijenu bolju od naše, molimo kopirajte link u polje ispod i pošaljite nam ga preko ovog formulara. Svakako provjerite sadrži li konkurentska ponuda isto što i naša (npr. gratis dostavu, plaćanje karticom, poklon uz artikl ...). Također, uvjerite se da je firma koja Vam nešto prodaje ozbiljna, provjerite njene reference po forumima, jer na interentu danas kruže mnogi kvazi webshopovi koji nisu u stanju isporučiti naručenu robu, i s kojima su mnogi na kraju prošli "skupo".

U svakom slučaju, potrudit ćemo Vam dati apsolutnu najbolju cijenu na tržištu.

Artikl iz našeg kataloga*

Ovdje kopirajte adresu stranice ili opišite gdje ste našli bolju ponudu*

Vaša e-mail adresa ili telefon na koji želite odgovor

Željeni način preuzimanja:

Molimo provjerite točnost podataka prije slanja upita jer Vas u slučaju pogreške kod upisa maila ili telefona nećemo moći kontaktirati.

Odustani Pošalji

Dodatne informacije

Pitajte nas dodatne informacije u svezi specifikacija, cijene, plaćanja, načina dostave ili bilo čega što Vas zanima u vezi artikla RONIS : Plazma i lcd televizori, hi-fi, fotoaparati, car audio, navigacija, računala

Vaš upit ili zahtjev

Vaša e-mail adresa ili telefon na koji želite odgovor

Odustani Pošalji

Upravo ste dodali artikl u košaricu:

Nastavi kupovati Pogledaj košaricu

Prijava

Korisničko ime (e-mail adresa):

Lozinka:

Prijava

Zaboravili ste lozinku?
Nemate korisnički račun? Otvorite ga u par klikova!

Prijavite se s vašim Facebook računom:

Spoji se putem Facebooka